Familiebedrijf

Vers zuivel

pure productenIjsboerderij Zuid-holland

Vier je kinderfeestje bij de boer van Melkveebedrijf Commijs en beleef een geweldige ervaring! Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij. Een uniek kinderfeestje voor basisschoolkinderen op een boerderij in Zuid-Holland. Een bijzondere locatie voor een feestje waar de jarige natuurlijk in het middelpunt staat, en de boerderij helemaal alleen is voor het kinderfeestje!

 

Beleef het kinderfeestje bij de boer, op een boerderij in Zuid-Holland

Heeft de jarige altijd al samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes het boerenleven willen ontdekken? Altijd al willen zien hoe een melkrobot de koeien melkt? Of toch liever knuffelen met kalfjes? Dan is een kinderfeestje op de boerderij van Melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland echt iets voor de jarige! De kinderen maken kennis met onze koeien en kalfjes en komen alles te weten over melk. Kortom, een feestelijk en educatief feestje! Ligt de leeftijd nu net iets hoger? Dan passen wij het programma aan op leeftijd van de kinderen. Daarnaast is het mogelijk om het feestje nog feestelijker te maken met leuke extra activiteiten.

 

Leren, ontdekken, zien en bewonderen

De kinderfeestjes op de boerderij van Melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland worden verzorgd in een veilige omgeving. Jarig in de wintermaanden? Dan trekken we lekker een warme trui aan. Slecht weer? Dan hebben wij genoeg ruimte voor spellen en belevenissen in de stal. Je kunt het hele jaar door bij ons terecht! Daarnaast is er altijd ruimte voor eigen wensen en ideeën aan het programma. Een bezoek aan de boerderij is geheel op eigen risico en er zijn een aantal feestregels aan verbonden. Lees deze goed door!

 

Klaar om het boerenleven te ontdekken?

 

Naast het vieren van kinderfeestjes zijn kinderdagverblijven, (bijzonder) basisonderwijs en andere groepen natuurlijk ook van harte welkom voor educatieve activiteiten op de boerderij. Klaar om tijdens een kinderfeestje het boerenleven ontdekken op een boerderij, gelegen in Zuid-Holland? Dat kan! Voor meer informatie en het bespreken van mogelijkheden, neem je contact op via 078-6765241.Iets anders te vieren? Kom dan ook eens naar onze boerderij en vier jouw feestje op een originele manier met uitkijk over de koeien! 

 . 

 


Stel ons een vraag

commijsmelkveebedrijf@gmail.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.