Kinderfeestjes


In een veilige omgeving verzorgen we verjaardagsfeestjes voor kinderen in de basisschool leeftijd. Tijdens het feestje staat de jarige in het middelpunt. Er zijn geen andere groepen aanwezig. Dat maakt een feestje op onze boerderij bijzonder en uniek. 

 

Je maakt kennis met de koeien en kalfjes en leert alles over melk. 

We gaan de hele boerderij over om op een speelse manier het echte boerenleven te ontdekken. 

De kalfjes staan te popelen om geknuffeld en gevoerd te worden.

Ook spelen in de hooiberg hoort er natuurlijk een beetje bij. Maar kijken hoe de melkrobot de koeien melkt is ook wel erg spannend om te zien.

 

Informatie:

 

De kinderfeestjes hebben een basisprogramma, wat aangepast wordt aan de leeftijd van de kinderen, met daarnaast nog de mogelijkheid om het feestje nog feestelijker te maken met leuke extra activiteiten 

 

De feestjes hebben een feestelijk en educatief karakter. Er is zoveel te leren, ontdekken, zien, bewonderen op de boerderij en in het buitenleven. 

 

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht om het verjaardagsfeestje van uw kind te vieren. In de winter trekken we een extra trui aan en bij regen kunnen we in de stal spelen. 

 Er is genoeg binnenruimte voor spellen en belevenissen bij slecht weer. 

 We proberen wel zoveel mogelijk naar buiten de natuur in te gaan. 

(bijzonder)basisonderwijs, kinderdagverblijven en andere groepen zijn ook van harte welkom voor een educatieve activiteit op de boerderij. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.