Familiebedrijf

Vers zuivel

pure productenVerse zuivel Hoeksche waard

Klein begonnen en gegroeid tot een groot melkveebedrijf met verse zuivel op het eiland de Hoeksche Waard. In onze boerderijwinkel zijn diverse verse zuivelproducten verkrijgbaar.

Puur natuur, verse zuivel in de Hoeksche Waard

Melkveebedrijf Commijs is gelegen in Maasdam, dicht bij Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland. Van onze verse zuivel worden de producten gemaakt. De zuivelproducten verkopen we in onze eigen boerderijwinkel. Echt ambachtelijke roomboter, yoghurt(drink), verschillende soorten vruchtenyoghurt, (karne)melk en diverse smaken pudding. Net als wij, zijn consumenten weer op zoek naar de smaak van vroeger. Puur natuur! Redenen genoeg om een stukje om te rijden voor verse zuivel in de Hoeksche Waard.

Op zoek naar de smaak van vroeger? Kom langs!

De deur van de stallen staan altijd open voor jou. Wil je naast het proeven van onze streekproducten en verse zuivelproducten ook een kijkje nemen bij de koeien? Of ben je benieuwd naar het melken van onze koeien met de melkrobots? Dan ben je van harte welkom op ons melkveebedrijf in Maasdam. Naast de boerderijwinkel kun je lekker zitten op het terras met uitzicht over de groene omgeving. Kinderen kunnen lekker spelen op de speeltoestellen en op de hooiberg. Onze kalfjes staan te popelen om geknuffeld te worden. De dag afsluiten met een ijsje? Dat kan! Ambachtelijk bereiden wij voor jou een heerlijk vers ijsje! Naast onze verse zuivel bieden wij in de Hoeksche Waard ook heerlijke streekproducten. Neem deel aan een rondleiding over ons melkveebedrijf en geniet! Heb je vragen? Bel dan gerust even naar 078-6765241.


Stel ons een vraag

commijsmelkveebedrijf@gmail.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.